Блог

  1. Догляд за фарбованим волоссям

    Догляд за фарбованим волоссям


    Догляд за фарбованим волоссям


    Як не зіпсувати волосся після фарбування – актуальне питання, яке ми ставимо перед походом до салону або домашніми процедурами. Адже хочеться зберегти не лише отриманий колір, а й здоров'я локонів. Справді, барвники, у тому числі неправильно змішані, можуть негативно впливати на стан зачіски, наприклад, пасма можуть стати сухими, починають пушитися, ламатися, випадати та складно розчісуються. Щоб уникнути цього, слід дотримуватися простих правил і знати, як доглядати за волоссям після фарбування.


    Особливої уваги вимагає волосся після знебарвлення, адже для цієї процедури застосовуються концентровані склади з високим відсотком окислювача. Для цього слід купити шампунь для блонду, а також маску, бальзам, спрей та інші косметичні засоби, які допомагають відновити структуру пошкоджених волосяних стрижнів. Замовити їх можна у нашому інтернет-магазині Ellio з безкоштовною доставкою від 950 грн. Конкретні варіанти косметики ро

    [...]
  2. podarunki-na-den-zakokhanikh

    Подарунки на День Закоханих. Обираємо варіанти на різний бюджет


    Подарунки на День Закоханих. Обираємо варіанти на різний бюджет


    Що подарувати на 14 лютого – дуже актуальне питання, оскільки до свята залишилися лічені дні, а порадувати коханих хочеться приємними сюрпризами. Не обов'язково мати великий бюджет, щоб зробити знак уваги, саме тому ми зібрали різні варіанти, як більш дорогі, так і бюджетні.


    Крім того, що у нашому інтернет-магазині Ellio можна купити оригінальний та незвичайний подарунок на День закоханих, ми також пропонуємо безкоштовну доставку на замовлення від 950 грн. Отже, давайте підберемо подарунок на 14 лютого дружині, дівчині, хлопцю чи чоловікові. До речі, на сайті є чудова підказка – спеціальний розділ “Подарунки”, де зібрані найактуальніші позиції та ідеї подарунків на День усіх закоханих. З 8 до 14 лютого у нас діє знижка до -40% на весь асортимент.


    Подарунки на 14 лютого чоловіку


    [...]
  3. Як вибрати фен для волосся

    Як вибрати фен для волосся


    Як вибрати фен для волосся


    Фен для волосся незамінний для домашнього та професійного використання, оскільки він виконує безліч завдань. З його допомогою можна не тільки висушити локони, але й укласти їх у красиву зачіску, а також підкрутити кінчики та чубчик, зробити пишний прикореневий об'єм і створити легкі завитки. Щоб перукарський інструмент був максимально комфортним у використанні, під час вибору слід розглянути його параметрські та технічні характеристики.


    Якщо вирішили купити фен для волосся, в інтернет-магазині Ellio є різні варіанти для будь-яких завдань. Ми зібрали найкращі професійні моделі від таких світових виробників: Coifin, Oster, Hairway, BaByliss, TICO Professional, Parlux, GA.MA, Gemei та Moser. Професійні моделі відмінно підходять для домашнього застосування – укладка виходить, ніби після салону: пасма блищать, вони стають гладкими та шовковистими, отримують об'єм і пишність. Щоб вирішити, якої фірми вибрати фен для волосся, потріб

    [...]
  4. Професійний фен для волосся проти Dyson – хто переможе?

    Професійний фен для волосся проти Dyson – хто переможе?


    Професійний фен для волосся проти Dyson – хто переможе?


    Все частіше дівчата мріють про стильний і досить дорогий фен від американського виробника техніки Dyson. Безперечно, красивий і незвичайний корпус привертає увагу, що тільки говорити про поєднання кольорів та зручний бокс для зберігання. Однак чи виправдана така увага до цього інструменту чи все ж таки краще вибрати висококласний фен, який використовується в салонах і перукарнях? Давайте розбиратися, як вибрати фен і який краще купити фен для волосся.


    Як відомо, фени бувають побутовими, які використовуються в домашніх умовах, та професійними, вони створені для перукарень. Дайсон відноситься до першого типу, тобто, творці задумали його як домашній, а це у свою чергу означає, що він за умовчанням поступається проф. аналогу. Нижче розглянемо характеристики Дайсона, порівняємо їх з характеристиками будь-якого якісного аналога та зробимо висновки про те, чи варто купувати фен Dyson.


    Який

    [...]
  5. Чому випрямляч для волосся – універсальний подарунок

    Чому випрямляч для волосся – універсальний подарунок


    Чому випрямляч для волосся – універсальний подарунок


    Помилково вважається, що праска для волосся – це стайлер, який лише вирівнює пасма. Запевняємо, на цьому його функції не закінчуються. З його допомогою можна створювати зовсім різні зачіски та укладки. Крім того, цей перукарський інструмент може надати пасмам гладкість, м'якість, шовковистість і дзеркальний блиск, а також ним можна створити неповторні локони на праску.


    У нашому інтернет-магазині Ellio можна замовити професійні праски високої якості від світових виробників, які спеціалізуються на виготовленні стайлерів. Приємна новина: на покупки від 950 грн діє безкоштовна доставка. У нас представлений великий вибір перукарської техніки та інших електротоварів, а також професійні косметичні засоби для волосся, нігтів і тіла.


    Для створення зачіски рекомендуємо звернути увагу на стайлінг та термозахист у

    [...]
  6. Топ зачісок на Новий рік 2024

    Топ зачісок на Новий рік 2024


    Топ зачісок на Новий рік 2024


    Зачіска на Новий рік – не менш важливий елемент святкового образу, ніж сукня, сумочка та туфлі. Стильна новорічна укладка волосся здатна завершити лук і додати цікаву родзинку. Яку зачіску зробити в домашніх умовах – залежить від власних уподобань, довжини та густоти локонів, а також від наявності допоміжних інструментів та засобів.


    У нашому інтернет-магазині Ellio можна не тільки знайти ідеї, що надихають, а й також купити професійний стайлінг та електроприлади, наприклад, плойки, випрямлячі та керлери, за допомогою яких можна гарно укласти локони. На замовлення від 950 грн у нас діє безкоштовна доставка.


    Зачіска на новий рік в домашніх умовах


    Щоб укласти кучері, зовсім не обов'язково йти до салону краси, це можна зробити самостійно в домашніх умовах. Як зробити зачіску на новий рік 2024 – відповідь проста: важливо дотримуватися простих правил. Варто враховувати такі нюанси

    [...]
  7. Що подарувати чоловіку – Топ-7 ідей

    Що подарувати жінці - Топ-7 ідей


    Що подарувати жінці - Топ-7 ідей


    Щоб порадувати близьку людину, не обов'язково шукати привід. Тим не менш, якщо на порозі Новий рік, 14 лютого, 8 березня або день народження улюбленої мами, дружини, дочки чи подруги, слід задуматися про те, який подарунок подарувати, а особливо варто подумати, що подарувати жінці, яка має все.


    Топ-7 подарунків для неї


    Щоб купити подарунок, зовсім не обов'язково йти до магазину подарунків. Для економії часу можна здійснити покупки онлайн. Наш інтернет-магазин не тільки має все необхідне для комфортного виконання б'юті-процедур, але й приготував список конкретних ідей для презентів, які точно не залишать байдужими улюблених дам.


    І ось наш Топ-7:

    [...]
  8. Що подарувати чоловіку – Топ-5 ідей

    Що подарувати чоловіку – Топ-5 ідей


    Що подарувати чоловіку – Топ-5 ідей


    Напередодні новорічних свят, 14 лютого або дня народження для багатьох жінок дуже актуальним стає питання про те, що подарувати чоловіку, який має все. З одного боку, ідей є дуже багато, з іншого – багато з них уже давно були втілені у реальність, тому варіантів стає дедалі менше. Не варто засмучуватися – Ellio підготував список, що надихає, щоб вибрати найкращий подарунок. Це дозволить не тільки порадувати свою близьку людину, але також заощадити час та бюджет.


    Презент приємно отримувати абсолютно всім – чоловікові, татові, синові, братові, дядькові, хлопцеві, другові та колезі. Щоб виявити турботу та подарувати не тільки приємні емоції, а й справді потрібну річ, необхідно вивчити інтереси та переваги людини. Наш інтернет-магазин спеціалізується на професійних товарах для б'юті-сфери, а значить, у нас точно можна купити подарунок, який принесе користь.


    Ідеї подарунків для чоловіків


    [...]
  9. Новорічні подарунки 2024 – ідеї від Ellio

    Новорічні подарунки 2024 – ідеї від Ellio


    Новорічні подарунки 2024 – ідеї від Ellio


    З наближенням новорічних свят все частіше виникає питання, що подарувати на новий рік. Ми з радістю допоможемо його вирішити та запропонуємо не лише оригінальні ідеї, а й приємні ціни. Спеціально на Різдво та Новий рік наш інтернет-магазин Ellio приготував приємні знижки до -70%. На замовлення від 950 грн доставка є абсолютно безкоштовною.


    Наші спеціальні пропозиції діють з 23.12 до 2.01 та поширюються на різні категорії товарів:

    • -50% і -70% на декор для нігтів – блискітки, стрази, дзеркальна пудра, каміфубукі, слайдери, трафарети, наклейки, ромбики, бульйонки, діаманти, серце та фольга для лиття. Ці елементи дизайну роблять манікюр яскравим і незвичайним, ефектно виглядають на нігтях, довго носяться та не сколюються;
    • -20% на канекалони та кольорові пасма – однотонні, різнокольорові та з ефектом омбре. Це чудова альтернатива фарбуванню;
    • -20% на гель-лаки – професійні нейл-пр
    [...]
  10. Види шампунів: як вибрати шампунь за типом волосся

    Види шампунів: як вибрати шампунь за типом волосся


    Види шампунів: як вибрати шампунь за типом волосся


    Очищення шкіри голови – перший і головний етап у догляді за волоссям. Щоб вибрати шампунь для волосся, необхідно визначити тип локонів і шкіри голови, адже саме від правильно підібраного догляду залежить якість очищення. Часто буває, що тип шкіри відрізняється від типу волосся за довжиною, це потрібно враховувати під час вибору шампуню.


    Наприклад, на коренях можуть бути надлишки себуму, а кінчики страждають від сухості. У такому випадку шампунь для жирного волосся може вирішити проблему жирності, а ось волоски по довжині він підсушить ще сильніше. Щоб не припуститися таких помилок, варто навчитися правильно підбирати засіб. Як правильно вибрати шампунь – про тонкощі вибору поговоримо нижче.


    Різновиди шампунів


    Продукти для очищення волосся поділяються на побутові та професійні: перший тип вважається більш підходящим для домашнього використання, а другий – для салонного.

    [...]
Сторінка
© 2022, ELLIO. ALL RIGHTS RESERVED