Що подарувати чоловіку – Топ-7 ідей


Що подарувати жінці - Топ-7 ідей


Щоб порадувати близьку людину, не обов'язково шукати привід. Тим не менш, якщо на порозі Новий рік, 14 лютого, 8 березня або день народження улюбленої мами, дружини, дочки чи подруги, слід задуматися про те, який подарунок подарувати, а особливо варто подумати, що подарувати жінці, яка має все.


Топ-7 подарунків для неї


Щоб купити подарунок, зовсім не обов'язково йти до магазину подарунків. Для економії часу можна здійснити покупки онлайн. Наш інтернет-магазин не тільки має все необхідне для комфортного виконання б'юті-процедур, але й приготував список конкретних ідей для презентів, які точно не залишать байдужими улюблених дам.


І ось наш Топ-7:

  • Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia туалетна вода, 75 мл – ідеальний подарунок дружині, який підійде для будь-якого приводу. Надзвичайно ніжний цитрусовий аромат від французького косметичного бренду. Парфум досить свіжий і бадьорий, при цьому він витончений і пікантний. Поєднує в собі неймовірні ноти бергамоту, апельсина, перцю, м'яти та мускусу. Цей мікс, що зачаровує, підходить для будь-яких приводів і випадків. Туалетна вода має відмінну стійкість і дуже стильний і жіночний флакон ніжного кольору. Такий презент оцінить будь-яка дівчина.
  • Фен BaByliss PRO Caruso 2400 W (BAB6520RE) – практичний і бажаний подарунок сестрі, яка любить укладати волосся. Це професійний перукарський інструмент від відомого французького бренду техніки, який спеціалізується на стайлерах. Це досить потужна модель (2400 Вт), яка має невелику вагу – всього 540 грам. Виріб має цілих 6 режимів, що дозволяє регулювати температуру повітряного потоку та швидкість роботи. Міцний пластик комфортно лежить у руці та не ковзає. Таке комбо не може не порадувати власниць густих та довгих локонів.
  • Плойка для волосся Geemy 5 хвиль GM-2933 – найкращий подарунок для дівчини. Інструмент високої якості призначений для створення неймовірно красивих і м'яких хвиль. П'ятиріжкову плойку можна використовувати для формування гарної вечірньої зачіски або просто зробити оригінальні локони на кожен день. Вбудований терморегулятор дозволяє вибирати потрібну температуру у двох положеннях – це забезпечує щадний вплив на пасма. Також у цьому безперечно допомагає якісне керамічне покриття робочих стрижнів.
  • Випрямляч для волосся GA.MA ELEGANCE DIGITAL ARGAN (GI0201) – чудовий подарунок подрузі на будь-яке свято. Втім, стайлер від відомого італійського бренду професійної перукарської техніки нікого не залишить байдужим. Він поєднує в собі всі найкращі якості, які повинен мати випрямляч, а також має стильний дизайн зі зручним дисплеєм. У наборі є спеціальна арганова олія, яка забезпечує делікатний вплив на локони. Прилад може не тільки випрямляти, а й підкручувати пасма – справжня знахідка. Висока потужність, швидке нагрівання, наявність терморегулятора (150°-230°), міцний термопластик, турмалінове покриття плаваючих пластин – це далеко не повний список усіх переваг моделі.
  • Манікюрний набір SPL Червоний лаковий світлий (77107AD) – оригінальний подарунок бабусі, яка віддає перевагу домашньому манікюру. У цьому комплекті є все необхідне – два види ножиць, пилка, щипці, лопатка та пінцет. Німецький виробник манікюрних інструментів, виготовлених із висококласної міцної сталі, створив відмінний набір з манікюрними аксесуарами на всі випадки. Не можна не відзначити стильний чохол з еко-шкіри зі стриманим дизайном у червоному кольорі – у ньому зручно зберігати вироби та захищати їх від попадання пилу та мікробів. Оскільки кожна одиниця комплекту заточувалася вручну, можна не турбуватися про гостроту лез довгий час.
  • Набір для догляду за волоссям Masil 8 Seconds Mask Special Set – корисний подарунок колезі. Популярний корейський бренд косметики для волосся створив справжній бестселер серед засобів догляду. До доглядового комплексу увійшли дві мініатюри амінокислотного шампуню та повнорозмірна маска на 350 мл із серії “8 Seconds”. 8 секунд – саме стільки потрібно швидкодіючому засібу на основі 16 рослинних екстрактів, щоб створити на волоссі сліпучий ефект, надати м'якість, гладкість і шовковистість. Кератин і колаген у складі насичують цінними компонентами волосяні стрижні, активно відновлюють їх і надають еластичності. Шампунь спрямований на делікатне видалення себуму, залишків стайлінгу та інших забруднень. Ретельно доглядає за шкірним покривом і локонами по всій довжині.
  • Парафінотопка + набір для парафінотерапії – подарунок мамі, від якого вона точно буде у захваті. Це незамінна річ для догляду за шкірою рук і ніг в домашніх умовах. У набір входить електрична ванна, захисна решітка, 350 мл парафіну, аплікатор для нанесення, рукавиці та олія. Процедура парафінотерапії надає кожному покриву вологу, омолоджує, живить і пом'якшує її. Косметичний парафін усуває сухість і лущення та прискорює процес загоєння мікротріщин. Незамінна річ на холодну пору року, коли руки обвітрюються та пересихають від морозу. Крім того, засіб пом'якшує п'яти та усуває їхню шорсткість. Пристрій має кілька терморежимів, що забезпечує комфортну роботу з ним.


Що ще можна подарувати – незвичайний подарунок на день народження


Крім вищезгаданих товарів ми можемо запропонувати ще безліч б'юті-засобів та техніку, які підійдуть для будь-якого свята. До того ж всі варіанти розраховані на різний бюджет, що дуже зручно:

  • доглядова косметика – засоби для вмивання, тонізування та зволоження обличчя. Можна самостійно зібрати набір із крему, маски, скрабу, пінки та патчів – універсальний варіант;
  • декоративна косметика – підійде для любительок макіяжу. У нас є різноманітні помади, тональні засоби олівці, туші, пудри та тіні, а також пензлики для нанесення макіяжу, які забезпечать рівне нанесення продуктів;
  • засоби для волосся – шампунь, маска, бальзам-ополіскувач, скраб, стайлінг, сироватка чи олія – далеко не весь перелік продукції для волосся, представлений у нашому каталозі;
  • гребінці та браші – професійні перукарські вироби від світових брендів. З їхньою допомогою можна не тільки делікатно прочесати пасма, але й укласти їх за допомогою фена. У нашому інтернет-магазині є масажні щітки, продувні термобрашинги та гребені для будь-якої довжини та густоти;
  • інструменти та матеріали для манікюру – не лише професійний майстер, а й любитель домашніх процедур оцінить такий презент. Гель-лаки, лампи, пензлики, щипці та ножиці – це все без чого не можна обійтися при створенні якісного манікюру та гарного покриття.