Архів по місяцям: Cічень 2024

  1. Професійний фен для волосся проти Dyson – хто переможе?

    Професійний фен для волосся проти Dyson – хто переможе?


    Професійний фен для волосся проти Dyson – хто переможе?


    Все частіше дівчата мріють про стильний і досить дорогий фен від американського виробника техніки Dyson. Безперечно, красивий і незвичайний корпус привертає увагу, що тільки говорити про поєднання кольорів та зручний бокс для зберігання. Однак чи виправдана така увага до цього інструменту чи все ж таки краще вибрати висококласний фен, який використовується в салонах і перукарнях? Давайте розбиратися, як вибрати фен і який краще купити фен для волосся.


    Як відомо, фени бувають побутовими, які використовуються в домашніх умовах, та професійними, вони створені для перукарень. Дайсон відноситься до першого типу, тобто, творці задумали його як домашній, а це у свою чергу означає, що він за умовчанням поступається проф. аналогу. Нижче розглянемо характеристики Дайсона, порівняємо їх з характеристиками будь-якого якісного аналога та зробимо висновки про те, чи варто купувати фен Dyson.


    Який

    [...]
  2. Чому випрямляч для волосся – універсальний подарунок

    Чому випрямляч для волосся – універсальний подарунок


    Чому випрямляч для волосся – універсальний подарунок


    Помилково вважається, що праска для волосся – це стайлер, який лише вирівнює пасма. Запевняємо, на цьому його функції не закінчуються. З його допомогою можна створювати зовсім різні зачіски та укладки. Крім того, цей перукарський інструмент може надати пасмам гладкість, м'якість, шовковистість і дзеркальний блиск, а також ним можна створити неповторні локони на праску.


    У нашому інтернет-магазині Ellio можна замовити професійні праски високої якості від світових виробників, які спеціалізуються на виготовленні стайлерів. Приємна новина: на покупки від 950 грн діє безкоштовна доставка. У нас представлений великий вибір перукарської техніки та інших електротоварів, а також професійні косметичні засоби для волосся, нігтів і тіла.


    Для створення зачіски рекомендуємо звернути увагу на стайлінг та термозахист у

    [...]
  3. Топ зачісок на Новий рік 2024

    Топ зачісок на Новий рік 2024


    Топ зачісок на Новий рік 2024


    Зачіска на Новий рік – не менш важливий елемент святкового образу, ніж сукня, сумочка та туфлі. Стильна новорічна укладка волосся здатна завершити лук і додати цікаву родзинку. Яку зачіску зробити в домашніх умовах – залежить від власних уподобань, довжини та густоти локонів, а також від наявності допоміжних інструментів та засобів.


    У нашому інтернет-магазині Ellio можна не тільки знайти ідеї, що надихають, а й також купити професійний стайлінг та електроприлади, наприклад, плойки, випрямлячі та керлери, за допомогою яких можна гарно укласти локони. На замовлення від 950 грн у нас діє безкоштовна доставка.


    Зачіска на новий рік в домашніх умовах


    Щоб укласти кучері, зовсім не обов'язково йти до салону краси, це можна зробити самостійно в домашніх умовах. Як зробити зачіску на новий рік 2024 – відповідь проста: важливо дотримуватися простих правил. Варто враховувати такі нюанси

    [...]
© 2022, ELLIO. ALL RIGHTS RESERVED