Пульверизатор розпилювач для води SPL, 250 мл (13823)

149,00 ₴
В наявності
Артикул
00000044335
 
Доставка
Новая Пошта, 1-2 дня

Відправка товару - в день оплати.

Безкоштовна доставка:

  • в відділення пошти при замовленні від 950 грн

Детальніше про доставку

 
Повернення та обмін
Гарантовані

Повернення товару можливе протягом 14 днів після придбання

 
Оплата
карткою або готівкою

Онлайн оплата банківскою карткою при оформленні замовлення або накладним платежем (по передплаті 100 грн) - при отриманні товару

SPL – німецький бренд професійних перукарських товарів, що відрізняються високою якістю та зносостійкістю. Вироби комфортні в салонному та домашньому використанні та служать тривалий час.


Про продукт:


Пульверизатор розпилювач для води SPL, 250 мл (13823) – перукарський інструмент круглої форми, який використовується під час стрижки та укладання. З його допомогою можна зволожити пасма, зробити їх податливими для подальших маніпуляцій. Виріб виготовлений з міцного прозорого та нетоксичного пластику, він стійкий до різного роду впливів і не деформується. Пульверизатор має зручний дозатор, який легко та м'яко натискається. Матеріал приємний на дотик і не ковзає в руці. Розпилювач має оптимальну ємність, небагато важить і не втомлює кисть.


Рекомендації:


Відкрутити дозатор, зняти його та налити всередину флакона воду у необхідній кількості. Закрутити дозатор, переконатися, що рідина не проливається. Зробити пару контрольних розбризкувань, щоб трубочка наповнилася. Далі можна розпочинати безпосередньо використання перукарського пульверизатора. Розподілити невелику кількість води на волосся та прочесати його гребенем, потім можна переходити до стрижки та укладання. Слід регулярно міняти рідину у флаконі, щоб вона не застоювалася.

Докладніше
Ціна 149,00 ₴
Bestsellers Ні
Залишити відгук
Ви оцінюєте:Пульверизатор розпилювач для води SPL, 250 мл (13823)
© 2022, ELLIO. ALL RIGHTS RESERVED