Пульверизатор Comair Salon пластик червоний, 300 мл (3012511)

132,00 ₴
В наявності
Артикул
00000000942
 
Доставка
Новая Пошта, 1-2 дня

Відправка товару - в день оплати.

Безкоштовна доставка:

  • в відділення пошти при замовленні від 950 грн

Детальніше про доставку

 
Повернення та обмін
Гарантовані

Повернення товару можливе протягом 14 днів після придбання

 
Оплата
карткою або готівкою

Онлайн оплата банківскою карткою при оформленні замовлення або накладним платежем (по передплаті 100 грн) - при отриманні товару

COMAIR – німецький бренд, що виготовляє професійні перукарські інструменти та аксесуари, а також косметичні продукти для корекції брів та вій. Висока європейська якість, ефективність та стійкість зробили продукцію бренду однієї з улюблених б'юті-майстрів.


Про продукт:


Пульверизатор Comair Salon пластик червоний, 300 мл (3012511) – перукарський інструмент, виготовлений з міцного напівпрозорого пластику. Також підходить для домашнього використання. Має зручну круглу форму та не ковзає у руці. Призначений для розпилення води на волосся при стрижці та укладанні. Матеріал стійкий до пошкоджень, не дряпається та не деформується. Особливість моделі в тому, що вона має сопло, яке регулює товщину струї. Вага розпилювача оптимальна, це дозволяє не напружувати руку навіть коли ємність наповнена повністю.


Рекомендації:


Відкрутити дозатор, зняти його та налити всередину флакона воду у необхідній кількості. Закрутити дозатор, переконатися, що рідина не проливається. Зробити пару контрольних розбризкувань, щоб трубочка наповнилася. Далі можна розпочинати безпосередньо використання перукарського пульверизатора. Розподілити невелику кількість води на волосся та прочесати його гребенем, потім можна переходити до стрижки та укладання. Слід регулярно міняти рідину у флаконі, щоб вона не застоювалася.

Докладніше
Ціна 132,00 ₴
Bestsellers Ні
Залишити відгук
Ви оцінюєте:Пульверизатор Comair Salon пластик червоний, 300 мл (3012511)
© 2022, ELLIO. ALL RIGHTS RESERVED